EXPOSITIE 'Kunst met een glimlach' galerie Steenwijk 25 november t/m 17 december 2021

De stichting 'Galerie Steenwijk' bestaat sinds 1966 en is in combinatie met de Bibliotheek in Steenwijk gevestigd. De stichting heeft ten doel het organiseren van tentoonstellingen op het gebied van beeldende kunst en andere kunstvormen. De komende weken is gevarieerd werk van elf leden van VTNL te zien, waaronder pentekeningen, olieverfschilderijen en houtsneden. 

De deelnemende kunstenaars in Galerie Steenwijk zijn: Aly van der Woude (abstracte schilderijen), Anette Ebert (houtsnedes en -beelden), Bernhard van Loon (schilderijen en tekeningen), Jeichien Stapel (schilderijen), Hilde Barendsen (papier en olieverfschilderijen), Jitske Rinsma (houtskool tekeningen), José Geertzen (schilderijen), Peter Tholen (schilderijen), Klaas Bil (pastel tekeningen), Maya Vermeulen (schilderijen en tekeningen) en Sophie Mellema (pentekeningen).

De expositie is te bezichtigen van donderdag 25 november tot en met vrijdag 17 december op maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur en op zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.30 uur. Toegang is gratis.

Locatie: Galerie Steenwijk, Meppelerweg 47, (Rabogebouw, 1e etage boven de bibliotheek) in Steenwijk. Lift is aanwezig.